Julbord

Traditionellt julbord
i Stenladugården

Christmastable in The old farmhouse

En äkta gammaldags julstämning råder i vår varsamt renoverade Stenladugård från 1700-talet. Metertjocka stenväggar, tindrande ljus och dofter från hemlagad julmat skapar en närmast magisk atmosfär. På gamla höloftet, en trappa upp, njuter man av en ombonad rustik miljö med timmerväggar, brasa och tindrande julgran. 

Våra duktiga kockar handrullar älgköttbullar, gör en krämigt god Jansson, egna sill- och strömmingsinläggningar, viltpatéer, gäddpatéer och grönsakspatéer för att bara nämna några saker. Därutöver så brukar det även smyga sig in en och annan överraskning! 

Och för att inte tala om dessertbordet med alla hembakade kakor, desserter och godis.

Julbord 2020

Vi serverar även i år ett stort traditionellt julbord men med en och annan överraskning. I fjol var det märgben från älg och ren som blev väldigt uppskattat. 

Just nu sitter våra kockar och klurar på årets överraskningar. Det blir kanske något åt det ”gröna”hållet bl a men ingenting är klart ännu. Dessertbordet kommer att bli minst lika välfyllt som tidigare.

Till Lucia hoppas vi att få uppleva ett lika fint och stämningsfullt Luciatåg som ifjol. Det var inte ett öga torrt när barnen stod ute och välkomnade gästerna med julens sånger.

Det blir en stämningsfull jul kan vi lova!

På julbordet kommer vi att glesa ut mellan borden och det blir därmed färre platser. Därför är det viktigt att boka i tid, speciellt om man är ett större sällskap.
För att våra gäster ska känna sig trygga så kommer vår personal att ”bjuda upp” gästerna till julbordet i tur och ordning och se till att avstånden hålls, varje bord får därmed vänta på sin tur för en trygg och trivsam upplevelse.

20 års erfarenhet

Vi vågar påstå att 20 års erfarenhet har lärt oss vad gästerna uppskattar mest av allt på julbordet. Därför har vi valt ut det bästa och mest uppskattade av alla de rätter som har serverats genom åren.

Datum

Datum för julbordet 2020 kommer att publiceras under hösten. Men ni kan redan nu kontakta oss om ni vill förboka.

Julfest - Personalfest - Konferens

Företag och större grupper har möjlighet att boka andra tider och dagar samt reservera restaurangen exklusivt för det egna sällskapet.

VI kan även erbjuda boende i vår Norrbottensgård till mindre grupper.

Kontakta oss gärna så hittar vi en bra lösning som passar er.

Bokning

kristina@ralph-lundstengarden.com
Tel 0920-310 54
Mobil 070-393 25 53

Erbjudande

Riktig julstämning som förr i tiden!

Vill ni hålla kvar julstämningen och övernatta i vår varsamt restaurerade Norrbottensgård?
Huset julpyntas, på golvet ligger såpdoftande trasmattor, i den stora salen brinner brasan, julgranen står stor och grann.
Allt andas värme, lugn och ro med genuin känsla från förr. 

Här kryper du ner i sköna sängar och sover gott.

Ni bokar hela huset för er själva till en kostnad av 800 kr/natt för 4 personer därefter 250 kr/extrabädd i samband med julbord.
Max 6 personer. Frukost ingår.