Konferens

En plats för det unika mötet

Lantlig kreativ miljö

Välkommen till en konferensupplevelse utöver det vanliga, där företagsmöten och kreativitet förenas i en lantlig idyll som inspirerar och stimulerar. I vår lantliga kreativa miljö bjuds du in att lämna stadens brus bakom dig och låta dig omfamnas av naturens lugn och stillhet.

Vår konferensanläggning är mer än bara ett mötesrum. Här möts man av en atmosfär av öppenhet och gemenskap. Våra vackra omgivningar skapar en perfekt plattform för att främja kreativitet och innovation.

Oavsett om du är här för att brainstorma nya affärsstrategier, stärka teamet eller helt enkelt få en paus från vardagen, så är vår konferensanläggning den perfekta platsen för att låta kreativiteten flöda fritt i en lantlig och inspirerande miljö.

Varför inte avsluta dagen med en avkopplande promenad i naturen eller en god middag i vår mysiga restaurang.  

Vi erbjuder även bekväma och charmiga övernattningsmöjligheter för att göra din upplevelse komplett.

Paket

 

”Walk and talk”
En liten bit från gården ligger ”Gläntan”. Här kan ni vandra efter Hembergsleden, njuta av vårsolen, sitta vid lägerplatsen, föra samtal och dricka för- eller eftermiddagskaffet.

”Hemma på gården”
Baka bröd, såga drinkunderlägg, klyv ved, koka kaffe i kåtan på gammalt vis, gå en tipsrunda och lär dig mer om Ralph Lundsten och gården. En teamaktivitet på gården med flera stationer.

Kontakta oss så hjälper vi er planera er konferens!

Vår konferensanläggning erbjuder en unik möjlighet att välja mellan två charmiga och inspirerande konferensrum, var och en med sin egen unika karaktär och atmosfär.

För de som söker en atmosfär av en touch av lantlig charm, erbjuder vi konferensrummet på loftet i stenladugården. Här omges du av mysiga timmerväggar och en atmosfär som andas historia och tradition. Medan du arbetar eller brainstormar här, kommer du att omfamnas av en varm och välkomnande atmosfär som främjar kreativitet och samarbete.

För de som föredrar en mer klassisk och stämningsfull miljö erbjuder vi konferensrummet i salen i Norrbottensgården. Här kan du stiga tillbaka i tiden och uppleva historiens vingslag i varje detalj. Det är en plats där idéer föds och diskussioner blomstrar.

Oavsett vilket konferensrum du väljer, kan du vara säker på att din upplevelse kommer att vara både inspirerande och minnesvärd. Med våra unika och charmiga konferensrum skapar vi en plattform för produktiva möten och kreativt samarbete i en miljö som omfamnar både tradition och innovation.

Kombinera gärna ert besök med någon av våra aktiviteter på gården, teambuilding och rekreation för personalen är alltid mycket uppskattat. Läs mer på vår sida om aktiviteter.

 

I lokalerna
Trådlös internetuppkoppling, takhängd bildprojektor med stor duk, alt 85 tum LED-TV,  whiteboard, blädderblock, penna och anteckningsblock.

Max antal:
ca 20-25 pers vid bord alt ca 40 pers i biosittning

Mer info och bokning
Epost linda@ralph-lundstengarden.com
Tel 070-889 19 67

Möte & logi

Kombinera ert möte med en övernattning!

Unna er ett möte i rogivande miljöer och avrunda genom att övernatta i vår Norrbottensgård.
Ni har hela huset för er själva med sovrum, kök och salong med öppen spis.
Här andas värme, lugn och ro med genuin känsla från förr. 
Ett perfekt erbjudande för det mindre företaget, arbetsgruppen eller varför inte ledningsgruppen?