Lantligt bröllop i unik miljö

Bröllop

Lika vackert på vintern som sommaren

Lantligt bröllop

Ett bröllop på Ralph Lundstengården är lika vackert i gnistrande vinterskrud som när trädgården står i full blom, inomhusmiljön är lantligt romantisk med rustika väggar och inredning – en perfekt miljö för ett lantligt bröllop!

Här växte den världsberömda kompositören Ralph Lundsten upp och precis som för han står naturen oss nära. Byggnaderna omges av många fina naturmiljöer för Ert bröllopsarrangemang och bra förutsättningar för minnesvärda foton.

Våra festlokaler

Logen som är vår stora festlokal rymmer 80 + 70 gäster vid sittande bord och har en serveringsbar på vardera våningsplan. Nedre plan har metertjocka stenväggar och på övre plan är det timrade väggar och eldstad. Inredningen är rustik och lokaler samt utomhusmiljöer passar både för vinter- som sommarbröllop.

Ni har alltid ensamrätt till lokalerna samt hela utomhusmiljön vid bröllopsarrangemang.

Gratis konsultation

En av livet viktigaste dagar kräver stor planering och att hitta precis rätt inramning. Utan kostnad eller andra förbindelser erbjuder vi alla brudpar en timmes gratis konsultation. Ni får då möjlighet att se lokalerna, ställa frågor och vi ger Er tips och råd inför bröllopet. Därefter lämnar vi offert.

Bröllopsmeny & paket

Vår restaurang har varit listad i The White guide i många år och tillsammans med Er komponerar vi bröllopsmenyer utifrån Era önskemål men vill ni se några färdiga paketförslag finns mer info här.

Fakta:
Två barer, gratis parkering, wifi.
Flera olika byggnader finns.
Grillkåta och bagarstuga.

Kontakt:
E-post 
linda@ralph-lundstengarden.com