Naturnära konferens

En plats för det unika mötet

Avkoppling och närvaro

Att vistas i naturen har många fördelar och tack vare vår närhet till naturen kan ni skapa ert unika möte med naturnära upplevelser hos oss. I vår trädgård finns lummiga miljöer för grupparbeten och aktiviteter. Vill ni uppleva skogens lugn och friska luft kan ni flytta mötet till Hemberget här i byn. På Hemberget finns grillplatser med utsikt över Luleå. Promenaden upp kan bli antingen kort eller lång, beroende på vilken väg ni önskar ta. Vintertid kan vi tipsa er att ta skidspåret som startar alldeles intill vår gård.

Boka vårt naturnära paket

Ni börjar dagen med att dricka ett glas kristallklar björksav som är tappad från gårdens egna björkar, fullt av vitaminer och nyttiga spårämnen som är bra för hälsan. En utmärkt start på dagen! Mötet har ni sen antingen inomhus på vårt timmerloft eller utomhus i vårsolen. Vill ni kombinera dagen med en aktivitet kan vi tipsa om två favoriter från oss:

”Walk and talk”
En liten bit från gården ligger ”Gläntan”. Här kan ni vandra efter Hembergsleden, njuta av vårsolen, sitta vid lägerplatsen, föra samtal och dricka för- eller eftermiddagskaffet.

”Hemma på gården”
Baka bröd, såga drinkunderlägg, klyv ved, koka kaffe i kåtan på gammalt vis, gå en tipsrunda och lär dig mer om Ralph Lundsten och gården. En teamaktivitet på gården med flera stationer.

Kontakta oss så hjälper vi er planera er naturnära konferens!

På Ralph Lundstengården finns lokaler för konferens, möten, kick-off och representation i en lantlig och rofylld miljö. En möjlighet för företag och organisationer att kombinera mötet med friskvård i naturen.

Konferenslokalen (110 kvm) som ligger på övre plan har härliga timmerväggar, eldstad och en serveringsbar vilket skapar en lugn, ombonad och genuin känsla. På nedre plan ligger restaurangen i en unik och varsamt restaurerad stenladugård från 1700-talet.

Kombinera gärna ert besök med någon av våra aktiviteter på gården, teambuilding och rekreation för personalen är alltid mycket uppskattat. Läs mer på vår sida om aktiviteter.

Tips! Inför julen går det bra att kombinera er konferens med vårt omtyckta julbord. Kontakta oss för mer info och bokning.

I lokalen:
Trådlös internetuppkoppling, takhängd bildprojektor med stor duk, whiteboard, blädderblock, penna och anteckningsblock.

Max antal:
ca 20-25 pers vid bord alt ca 40 pers i biosittning

Mer info och bokning
Epost linda@ralph-lundstengarden.com
Tel 070-889 19 67

Möte & logi

Kombinera ert möte med en övernattning!

Unna er ett möte i rogivande miljöer och avrunda genom att övernatta i vår Norrbottensgård.
Ni har hela huset för er själva med sovrum, kök och salong med öppen spis.
Här andas värme, lugn och ro med genuin känsla från förr. 
Ett perfekt erbjudande för det mindre företaget, arbetsgruppen eller varför inte ledningsgruppen?