JULBORD 2017

11 maj, 2017

Välkommen att boka årets julbord! I den unika och varsamt renoverade Stenladugården från 1750 serverar vi vårt omtalade julbord. Här råder en närmast magisk julstämning. De metertjocka stenväggarna skapar en spännande atmosfär. Även uppe på höloftet sitter man gärna, njuter av värmen från spisen och den genuina känslan av frid och ro som de gamla timmerväggarna ger.

Skogen, havet, fjället, fisket och jordbruket är vår inspirationskälla och präglar vårt julbord. Vi börjar förberedelserna redan i oktober genom att bl a rulla kilovis med älgköttbullar. Vi serverar ett stort traditionellt hemlagat julbord. Förutom alla de rätter som man kan förvänta sig att finna på ett svenskt julbord så har vi även gjort plats för det vilda. Vår egen viltpaté t ex gjord på den samiska produkten gurpi, serverad med hjortroncréme, är en smaksensation, men även tjälknölen och det örtgravade älgköttet är några av de vilda favoriterna. Med kopplingar till skärgården och fisket så har vi av tradition också låtit våra egna sill- och strömmingsinläggningar och andra fiskrätter ta en stor plats.

Att avsluta julbordet med ett dessertbord som tlltalar både gommen och ögat är pricken över i:et. Lisemajs Kaloribomber ser till att dessertbordet blir något utöver det vanliga! Gott, vackert, rikligt och hembakat.
Välkommen att kontakta oss! För bokning och information, tel 070-393 25 53

Varmt välkomna önskar Gårdstomten!

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin